Nu är vi två godkända revisorer för IFS

Det är ont om revisorer i Norden för IFS standard för livsmedel som tillsammans med BRC är den dominerande tredjepartsstandarden i Europa. Därför är vi mycket glada att kunna meddela att Frank Löwenadler har blivit godkänd för IFS. Därmed är vi två stycken IFS-revisorer inom SAI Global/EFSIS Scandinavia (sedan tidigare är Torbjörn Holmberg godkänd) som … Fortsätt läsa ”Nu är vi två godkända revisorer för IFS”

Det är ont om revisorer i Norden för IFS standard för livsmedel som tillsammans med BRC är den dominerande tredjepartsstandarden i Europa. Därför är vi mycket glada att kunna meddela att Frank Löwenadler har blivit godkänd för IFS. Därmed är vi två stycken IFS-revisorer inom SAI Global/EFSIS Scandinavia (sedan tidigare är Torbjörn Holmberg godkänd) som tillsammans täcker ett stort antal produktkategorier.
Nu kan vi alltså serva alla företag som har krav på IFS-certifiering. Vi kan även på ett rationellt och kostnadseffektivt sätt reviderera mot både BRC och IFS vid samma tillfälle något som ett antal nordiska företag redan har upptäckt.
Kontakta frank.lowenadler@saiglobal.com ellertorbjorn.holmberg@saiglobal.com för prisförslag.