Jobba hos oss

Är du redan revisor inom livsmedelssäkerhet? Eller har du gedigen erfarenhet inom kvalitetsledning livsmedelssäkerhet och/eller miljö, gärna från flera områden inom livsmedelsindustrin? Är du dessutom intresserad av att jobba hos oss, antingen som anställd eller som underleverantör? Skicka gärna din meritförteckning (CV och/eller personligt brev) till oss så kontaktar vi dig för en första diskussion om hur du skulle kunna passa in i vår verksamhet.

För att vara aktuell som revisor hos oss krävs i regel BRED erfarenhet av kvalitetsarbete av förädling inom livsmedelsindustrin. Du måste gilla att resa eftersom revisorsarbetet innebär minst en resa i veckan (framför allt i Skandinavien). För att passa som revisor tror vi att du har höga krav på noggrannhet, ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt. Du måste behärska minst ett skandinaviskt språk (svenska, norska eller danska) flytande samt engelska i tal och skrift.

Just nu har vi extra stort behov av dig som redan är utbildad livsmedelssäkerhetsrevisor inom minst ett GFSI-godkänt system och har lång, bred erfarenhet av revisionsarbete inom flera typer av livsmedelsindustriell verksamhet. Vi är även intresserade av nya underleverantörer med behörighet för BRC Pack. Kontakta oss på info@valiguard.com för mer information.