Temadag 17 nov i Sthlm om nya BRC Food version 6

Anmäl dig till vår temadag i Stockholm torsdag 17 nov om nya versionen av BRCs globala standard för livsmedelssäkerhet. För 2 850 kr får du en fullspäckad dag där våra erfarna revisorer går igenom de viktigaste ändringarna i denna nya version. I juli i år publicerades den nya versionen av BRC:s standard för livsmedelssäkerhet – … Fortsätt läsa ”Temadag 17 nov i Sthlm om nya BRC Food version 6”

Anmäl dig till vår temadag i Stockholm torsdag 17 nov om nya versionen av BRCs globala standard för livsmedelssäkerhet. För 2 850 kr får du en fullspäckad dag där våra erfarna revisorer går igenom de viktigaste ändringarna i denna nya version.

I juli i år publicerades den nya versionen av BRC:s standard för livsmedelssäkerhet – den viktigaste livsmedelsstandarden! Med anledning av det ordnar vi en temadag den 17 november där vi tar upp de viktigaste ändringarna i standarden och vad de innebär för dig och ditt företag.
Den nya versionen börjar gälla från och med 1 januari 2012 så det är alltså hög tid att sätta sig in i hur den skiljer sig från nuvarande version vad gäller krav och certifieringsprocess. Ett antal nyheter finns såsom:

·        Ökat fokus på Good Manufacturing Practice (GMP) t ex vad gäller främmande föremål, allergener och rengöring.

·        Minskning av antalet detaljkrav med 25% och omgruppering i mer logiska avsnitt

·        Ändrat rapportformat med mer fokus på sammanfattning och mindre detaljer

·        Nytt system för oanmälda revisioner

·        Möjlighet för företag att lista sig hos BRC redan när man inlett en process mot certifiering

Detta plus en rejäl genomgång av alla ändringar i detaljkraven får du om du anmäler dig till vår årliga temadag som denna gång ägnas helt åt den nya versionen av BRCs standard. Seminariet hålls i:

Spårvagnshallarna i Stockholm torsdagen den 17 november

Priset är 2 850 SEK exkl moms.

 

För detta får du en fullspäckad dag med våra kunniga och erfarna revisorer som föreläsare.

Seminariet anordnas i samarbete med Herax Food Solutions (som vi förra året ordnade det uppskattade märkningsseminariet ”Blommig Falukorv”).

Anmäl dig senast 30 september 2011 via E-post till:joachim.malmberg@heraxfood.se

Vänligen ange deltagarnas namn, adress samt vilket företag ni kommer från i anmälan så skickar vi en bekräftelse på ditt/ert deltagande.